Medewerkers

 

Mw. A. Gielen

Mw. A. Gielen werkt bij Praktijk Zielhorst

Wegens ernstige ziekte beperkt aanwezig

Mw. A. Gielen is betrokken bij ondersteunende taken en de screening van nieuwe patiënten. Zij is niet langer werkzaam als relatietherapeute (1989; N.V.R.G. geregistreerd relatie- en gezinstherapeut) en ECP- therapeute (2000 European Certificate Psychotherapist.(E.C.P.), Certified Transactional Analist field:clinical.(C.T.A.)).

Drs. T.E.J.P. Hopmans

Drs. T.E.J.P. Hopmans is psychiater bij Praktijk Hopmans.

Drs. T.E.J.P. Hopmans is sinds 2015 werkzaam als arts binnen de psychiatrie en sinds 2022 medisch specialist (psychiater). Tevens is zij opgeleid tot interpersoonlijke psychotherapie (IPT) therapeut. Sinds september 2023 is zij gestart met opleiding in de psychoanalytische psychotherapie van de NVPP. Ze verleent poliklinische zorg, bijvoorbeeld bij angst- en stemmingsstoornissen. Nieuwe patiënten worden bij drs. T.EJ.P. Hopmans aangemeld.

BIG-registratie

Drs. J.M.C.Hopmans

Drs. J. Hopmans is psychiater-psychotherapeut bij Praktijk Zielhorst

Drs. J. Hopmans is psychiater-psychotherapeut. Sinds 1982 werkzaam in de psychiatrie. Als medisch specialist psychiatrie werkzaam sinds 1990. Hij is gespecialiseerd in angst- en stemmingsstoornissen en is BIG-geregistreerd. Drs. J. Hopmans neemt geen nieuwe patiënten meer in behandeling.

BIG-registratie